X
تبلیغات
نماشا
رایتل

تحقیق در مورد بررسی فاکتورهای موثر در کمیت عامل اشک آور پیاز

سه‌شنبه 22 تیر 1395 ساعت 13:06
[ad_1] تنها فروشگاه فروش فایل
تحقیق در مورد بررسی فاکتورهای موثر در کمیت عامل اشک آور پیاز

تحقیق در مورد بررسی فاکتورهای موثر در کمیت عامل اشک آور پیاز

تحقیق در مورد بررسی فاکتورهای موثر در کمیت عامل اشک آور پیاز

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه18

 

 

زمان نهفتگی و کولتیوار و مدت انبارداری بر تعین کمیت عامل اشک آور پیاز تاثیر می گذارد

خلاصه : عامل اشک آور(LF ،Z,E پروپانتیال اکسید گوگرد) یک محصول مستقیم هیدرولیز یک پروپنیل سیستئین سولفوکسید 1- prencsoست ودرزمانی که در غلظتهای بالا وجود دارند بر طعم پیاز اثر می گذارد. جهت ارزیابی کردن عامل اشک آور به عنوان یک فاکتور موثر در کیفیت طعم پیاز، دو کولتیوار که یکی در گلخانه پرورش یافته و دیگری پیازهایی بودند که برای مدت 4ماه در دمای مثبت 3 و منفی 1درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 70 درصد ذخیره شدند، ارزیابی شدند. پیازها در فاصله های ذخیره سازی ماهانه برای توسعه عامل اشک آور در پیازهای خیس شده


اشتراک بگذارید:


[ad_2]
از فروشگاه فایل 4رروش اینجا کلیک کنید تحقیق در مورد بررسی فاکتورهای موثر در کمیت عامل اشک آور پیاز جهت خرید تحقیق در مورد بررسی فاکتورهای موثر در کمیت عامل اشک آور پیاز
نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.