narges-kw

narges-kw

narges-kw

narges-kw

دانلود مقاله روش های نگهداری مواد غذایی

[ad_1] تنها فروشگاه فروش فایل
دانلود مقاله روش های نگهداری مواد غذایی

دانلود مقاله روش های نگهداری مواد غذایی

دانلود مقاله روش های نگهداری مواد غذایی

خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند.
روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند.
بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو، انجیر و خرما.
استفاده از گوشت های نمک سود و خشک شده در تهیه غذاهای سنتی کاربرد دارد. ابتدا گوشت را به مدت چند روز داخل آب نمک قرار می دهند تا گوشت همچنان سالم بماند. سپس گوشت را در برابر نور آفتاب قرار می دهند تا خشک شود. این کار را در فصل های سرد انجام می دهند؛ زمانی که دمای هوا در روز، زیر صفر باشد. سپس گوشت حاصله را طی فرایندهای دیگری عمل آورده و بعد از آن می توان از این گوشت برای تهیه سوپ یا دیگر غذاها استفاده نمود.
روش هایی جدید برای نگهداری غذا
     این روزها فناوری در جای جای زندگی شهری و حتی روستایی ما ریشه دوانیده است، بخصوص در زمینه صنایع غذایی فناوری های جدید پیشرفت های قابل توجهی در زمینه فرآوری و بسته بندی نشان داده اند که به این ترتیب می توانیم یک نوع ماده غذایی را مدتها حتی دور از شرایط ویژه ، سالم نگه داریم ، اما با توجه به اثرات بیماری زای مواد نگهدارنده اقبال عمومی به سمت موادغذایی خشک شده افزایش یافته است.

تعریف1
روش هایی جدید برای نگهداری غذا2
نگهداری سبزی و میوه  : ( کاربردی )7
آلوی سردرختی8
آماده‌سازی10
حفظ و نگهداری غذاها10
کنسرو کردن11
نمک سود کردن (شور گذاشتن):11
مربا ها و ژله ها:11
انجماد11
خشک کردن12
روش های نامطمئن کنسروسازی12
نگهداری سبزیجات17
نگهداری میوه ها17
نگهداری محصولات لبنی18
نگهداری محصولات گوشتی19
نگهداری دیگر محصولات مواد غذایی19
اطلاعات اولیه20
خشک کردن20
دود دادن :21
سرد کردن :21
حرارت دادن :21

 

شامل 28 صفحه فایل word


اشتراک بگذارید:


[ad_2]
از فروشگاه فایل 4رروش اینجا کلیک کنید دانلود مقاله روش های نگهداری مواد غذایی جهت خرید دانلود مقاله روش های نگهداری مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.